Cadar Lavendar(Queen Size)SET KANDUNGAN :- 1 Helai Cadar Lace Bersulam- 2 Helai Sarung Bantal Lace B..
RM499.90
Ex Tax: RM499.90
SET KANDUNGAN (QUEEN SIZE) :Sarung Bantal 4 HelaiSarung Bantal Peluk 1 HelaiCadar Bergetah 1 HelaiCo..
RM199.90
Ex Tax: RM199.90
SET KANDUNGAN (QUEEN SIZE) :Sarung Bantal 4 HelaiSarung Bantal Peluk 1 HelaiComforter 1 HelaiCadar B..
RM219.90
Ex Tax: RM219.90
SET KANDUNGAN (QUEEN SIZE) :Sarung Bantal 4 HelaiSarung Bantal Peluk 1 HelaiCadar Bergetah 1 HelaiCo..
RM299.90
Ex Tax: RM299.90
SET KANDUNGAN (QUEEN SIZE) :Sarung Bantal 4 HelaiSarung Bantal Peluk 1 HelaiComforter 1 HelaiCadar B..
RM219.90
Ex Tax: RM219.90
SET KANDUNGAN (QUEEN SIZE):Sarung Bantal 4 HelaiSarung Bantal Peluk 1 HelaiCadar Fitted 1 Helai..
RM79.90
Ex Tax: RM79.90
SET KANDUNGAN (SINGLE SIZE):Sarung Bantal 2 HelaiSarung Bantal Peluk 1 HelaiCadar Bergetah 1 Helai..
RM59.90
Ex Tax: RM59.90
SET KANDUNGAN (QUEEN SIZE):Sarung Bantal Ropol 4 HelaiSarung Bantal Peluk 1 HelaiCadar Ropol 1 Helai..
RM119.90
Ex Tax: RM119.90
SET KANDUNGAN (QUEEN SIZE):Sarung Bantal Ropol 4 HelaiSarung Bantal Peluk 1 HelaiCadar Ropol 1 Helai..
RM129.90
Ex Tax: RM129.90
SET KANDUNGAN (QUEEN SIZE) Sarung Bantal Ropol Berquilting 4 HelaiSarung Bantal Peluk 1 HelaiCadar R..
RM249.90
Ex Tax: RM249.90
SET KANDUNGAN (QUEEN SIZE) Sarung Bantal Ropol Berquilting 4 HelaiSarung Bantal Peluk 1 HelaiCadar R..
RM299.90
Ex Tax: RM299.90
SET KANDUNGAN (QUEEN SIZE)Sarung Bantal Ropol Berquilting 4 HelaiSarung Bantal Peluk 1 HelaiCadar Ro..
RM149.90
Ex Tax: RM149.90
SET KANDUNGAN (QUEEN SIZE)Sarung Bantal Ropol Berquilting 4 HelaiSarung Bantal Peluk 1 HelaiCadar Ro..
RM169.90
Ex Tax: RM169.90
SET KANDUNGAN (QUEEN SIZE)Sarung Bantal 2 HelaiCadar Fitted 1 Helai..
RM59.90
Ex Tax: RM59.90
Cadar sonata SET KANDUNGAN :- 1 Helai Cadar Sutera Thai Bersulam- 2 Helai Sarung Bantal Sutera Thai ..
RM499.90
Ex Tax: RM499.90
Diperhebatkan dengan rasa cheese yang aslitanpa bahan pengawet.Dicurah pula dengan cheese leleh diat..
RM6.00
Ex Tax: RM6.00
OLI COLLECTION punya kain memang best. Colour tak luntur. Terdapat pelbagai design. Saya beri 5 star lagi utk service baik dan friendly."
- Raja Hayati
"Alhamdulillah, saya rasa kek tu sedap sangat. Bila saya makan kek tu penuh dgn buah-buahan. Rasanya sedap dan tak manis sangat. Sesuai sangat pada penggemar kek dan pada yang tak suka manis. Tapi kek ni bukan manis gula tp manis buah."
- Azizah
"Memang bestlah tuala oli collection, warna tak turun walaupun dah basuh, letak kat badan kering terus air mandi, tak perlu lap. Lepas tu nipis je, tak tebal macam tuala biasa senang nak bawak outstation."
- Amira
"Best sangat guna cadar OLI COLLECTION, lembut, senang kemas. Walaupun tidur lasak masih kemas"
- Wani
"Kain cotton yg selesa, lembut, sejuk. Comforternya sangat tebal dan rapi. Jahitan pada cadar, comforter, sarung bantal dan bantal peluk sangat kemas. Yg paling penting ianya sangat terletak pada tilam. Memang terbaikk laa OLI COLLECTION"
- Ayu
OLI COLLECTION memang the best produk dan terbaik sangat, set cadar yg lengkap, cantik, kemas, kain yang tak panas, lembut, tebal serta sangat selesa, bantal yg pertama sy dapat sangat gebu lembut bila tidur dengan bantal oli, tidur yg lena, tuala oli sangat lembut, colour yg cantik. Terima kasih OLI COLLECTION"
- Putri
"Cadar OLI COLLECTION memang bagus. Walaupun dah banyak kali basuh warna tetap tak luntur"
- Sharifah